Om Svalåkra Kattpensionat

Nya ljusa lokaler på lugnt & lantligt läge

Svalåkra Kattpensionat är beläget i Skåne mellan Kävlinge och Landskrona, ute bland öppna fält i lugn och lantlig miljö, men ändå lättillgängligt knappa 10 minuter från E6an.

Svalåkra Kattpensionat planerar att öppna upp i juli 2020 med nybyggda fina, ljusa, hemtrevliga rum för katterna att vistas i. Varje rum har en egen inhägnad uteplats.

Här sätts katternas trivsel och hälsa först!

Vem är det som tar hand om dina katter?

Under hela kattens vistelse på Svalåkra Kattpensionat är det jag - Christine,

som i första hand ansvarar och tar hand om era katter. Det är även mig som ni träffar då ni bokar in en rundvisning, lämnar samt hämtar er katt.

Här på Svalåkra Gård bor jag sedan 2017 tillsammans med min man John, våra egna katter samt ett antal höns.

Jag har inga andra anställningar som stjäl min tid från katterna och pensionatet utan mina dagar tillägnas kattpensionatets alla gäster. Förutom den dagliga tillsynen med mat, vatten och städning av rum och korridorer försöker jag också tillgodose samtliga katters behov. Vare sig det innebär att sitta tyst inne hos en lite skyggare katt på deras rum för att ge trygghet, till att mysa med en kelsugen katt eller busa & leka med en annan. Alla katter har olika behov, och med hjälp av era egna uppgifter som vi skriver ner vid rundvisning eller vid inlämning av er katt samt våra egna erfarenheter anpassar vi oss för att göra vistelsen så trevlig som möjligt för er katt.

Svalåkra Kattpensionat

Billebergavägen

261 94 Annelöv

Email: svalakra@gmail.com

Telefon: 0703 - 36 31 35

© 2019 by Svalåkra Kattpensionat